Blända dina chefer och medarbetare med Power BI

Data är livsnerven för dagens företag.
Vi samlar alltmera data från flera områden i vårt dagliga företagande.

Vi arbetar med utvärderingar och vill få svar på vilket genomslag våra aktiviteter får. Dataanalysen ger svaret om framgången.

 

 

 

 

 

I din uppgift som controller eller utvecklingschef förlitar sig styrelser och chefer på dina analyser. Kreativa önskemål om nya analyser kan komma plötsligt. Du behöver samla kritiska data från en rad olika källor och presentera vackra diagram som alla förstår.

Att få överblick över nyckeltal och kontroll på sitt data är en förutsättning för bra beslut.

Med Microsoft Power BI kopplar du in data från olika källor som lokala filer, SaaS-program, från webben och dessutom i stora mängder. Analysen går snabbt och du behöver inte vara en driven talare för att göra en bra presentation.

Kika lite på dessa filmer om Power BI, hör sedan av dig och berätta för oss hur en bra analys skulle kunna hjälpa just er. En del funktioner kräver en licens beroende på hur och var man vill använda möjligheterna.

Power BI är en mycket bra lösning som är enkel och snabb att använda. Den ingår dessutom i några Office365-abonnemang från oss och vi hjälper dig självklart att komma igång.

 

DINA MÅL. FÖRVERKLIGADE.
Tillsammans tar vi bort hindren mellan dina idéer och affärsresultat.

Vill du veta mer? Klicka här för att kontakta oss.