IT som tjänst

Oavsett om du behöver en strategisk IT-partner eller någon som bara finns där när du behöver hjälp så kan vi vara rätt IT partner för er. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika lösningar både i form av färdiga paket och skräddarsydda tjänster. Med rätt IT i ryggen har ditt företag allt stöd det behöver för att nå sina mål.

Dina Mål. Förverkligade!

Arbetsplats som tjänst

I vårt koncept, Arbetsplats som tjänst, levererar vi en fullmatad helhetslösning där du kan känna dig helt trygg med att alla dina grundbehov kring IT hanteras. Tjänsten anpassas helt efter era behov och alltid till ett fast pris.

Arbetsplats som tjänst

Säkerhetslösningar

När information och applikationer flyttas ut i molnet blir säkerheten en central del för våra kunders IT-strategi. Tillgångskontroll, efterlevnad och dokumentation är grunden till den trygghet som ditt företag behöver.

Säkerhetslösningar

Hårdvara som tjänst

I vårt koncept Hårdvara som tjänst tar vi ansvar för er datorer. Tjänsten ger er full service under datorernas hela livscykel och innefattar allt från beställning, installation, övervakning, uppdatering, service och support till avveckling av föråldrad utrustning.

Hårdvara som tjänst