Infrastruktur

Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster. En stor del av det vi jobbar med handlar om vår egen infrastruktur. Därför kan du lita på att med Midpoint som IT-partner får du inte vilka datacenter och molntjänster som helst.

Vi har placerat vår infrastruktur i ett datacenter som inte bara är klimatneutralt, de är också ett av de säkraste i Sverige. Vi kompromissar inte med något när det kommer till din och vår data. Vi erbjuder komplett hantering av din molninfrastruktur via fjärrhantering.

Klimatneutral Drift

För oss på Midpoint är det viktigt att hela vår verksamhet arbetar mot att bli miljövänligare. Vi ser därför till att använda oss av grön IT i så stor utsträckning som möjligt. Som kund hos oss kan du vara trygg i det faktum att vi tillsammans tar ett steg i rätt riktning.

I datacentret där er och vår data lagras kan vi inte bara erbjuda den hållbara delen, utan även högsta tillgänglighet och trygghet för ert företag avseende den fysiska säkerhetsnivån såväl som den operationella säkerheten.

Klimatneutral Drift

vCloud Datacenter

VMware vCloud Air är en lösning designad för att kunna erbjuda en komplett hantering av din molninfrastruktur via fjärrhantering. Plattformen är baserad på SDDC, Software Defined Datacenter. Samtliga komponenter i denna modellen är virtuella. Fördelarna bli skalbarhet, stabilitet och hög tillgänglighet.

vCloud Datacenter

Microsoft Azure

Låt oss på Midpoint hjälpa dig med Microsoft Azure. Vi säkerställer att du har kontroll över resurser, kostnader och säkerhet i din miljö. Vi arbetar med standardiserade inställningar och processer så att du alltid har maximal nytta av de tjänster din organisation konsumerar.

Microsoft Azure