vCloud Datacenter

Har du behov av en applikationsserver, kanske flera eller vill du bygga upp ett helt virtuellt datacenter? Vi levererar VMWare vCloud Air från vårt datacenter. Med lösningen kan vi enkelt skala upp och ner dina resurser vid behov.

Du har full kontroll över ditt virtuella datacenter och hanterar det precis som det stod i dina egna lokaler eller så kan du såklart överlåta all form av hantering till oss.

Vad är vCloud Air?

VMware vCloud Air är en lösning designad för att kunna erbjuda en komplett hantering av din molninfrastruktur. Plattformen är baserad på SDDC, Software Defined Datacenter. Samtliga komponenter i denna modell är virtuella. Fördelarna bli skalbarhet, stabilitet och hög tillgänglighet.

Vi hanterar enkelt nätverk, brandvägg, resurser och säkerhet genom portalen vCloud Director. Har du tidigare jobbat med VWware kommer du känna igen alla gränssnitt och funktioner. Om du hellre vill att vi tar hand om din miljö, så gör vi självklart det.

vCloud Air kan användas på flera olika sätt. Du kan ersätta befintligt datacenter genom att migrera över till vCloud Air. Du kan utöka ditt datacenter med kraft eller använda vCloud Air för att skapa en effektiv Disaster Recovery lösning.

Lösningen är även perfekt för dig som vill producera en egen molntjänst eller lyfta ett existerande system till molnet.

 

Ditt eget Datacenter

Vårt vCloud Datacenter är en virtuell motsvarighet till ett fysiskt datacenter. Du bygger upp dina servrar, nätverk och lagring precis på samma sätt som i en fysisk miljö. Via vCloud Air kan du skapa, starta om eller ta bort servrar, konfigurera nätstrukurer eller hantera backup. Du kan i princip göra allt det som du skulle kunna göra om miljön stod hos dig. Med ett virtuellt datacenter betalar du bara för det du använder och kan enkelt anpassa de resurser du behöver efter de behov du har just nu.

Tjänsten levereras från vårt säkra och klimatpositiva datacenter Ecodatacenter.