Microsoft 365

Vi hjälper er att få ut mesta möjliga av Microsoft 365 

Med Microsoft 365 får du tillgång till välkända verktyg som Word, Exchange, Excel, SharePoint och Teams men även mycket mer.

Med verktyg som kompletterar varandra kan vi skapa nya moderna arbetssätt där vi hjälper er välja den licens som passar just ert behov och strategi.

Licenshantering

Har du rätt licenser för era behov? Vi är experter på Microsofts licenserbjudande och kan hjälpa er välja rätt licens och licensmodell. Vi har också avancerade processer för att säkerställa att ni inte har fler licenser än ni faktiskt har behov av.

Licenshantering

Modern Workplace

Dagens arbetsplats har förändrats, och fortsätter att göra så. Idag förväntar sig anställda att tryggt och säkert kunna arbeta varifrån som helst och på vilken enhet som helst. Som arbetsgivare behöver vi se till att våra medarbetare trivs och att de har ett arbete som berikar dem.

För att möta upp de anställdas förväntningar och behov rekommenderar vi att implementera Microsoft Modern Workplace. Det är ett bra sätt att erbjuda en mobil arbetsplats med bibehållen säkerhet och produktivitet.

Modern Workplace

Dynamics 365

Med Dynamics 365 kan du få in alla era affärsprocesser i ett gemensamt system. Anpassa de färdiga apparna som till exempel Dynamics 365 Sales och Dynamics 365 Markerting eller bygg helt egna. I en uppkopplad verksamhet låter Dynamics oss koppla samman data, processer och team med intelligenta affärsappar.

Dynamics 365

Power Platform

Med Microsoft Power Platform kan vi automatisera arbetsuppgifter eller flöden mellan dina system, skapa nya gränssnitt eller visualisera er data på ett helt nytt sätt.

Power Platform