Power Platform

Med Microsoft Power Platform kan kan automatisera processer och affärsflöden analysera eller visualisera data. Microsoft Power Platform består av fyra olika applikationer, Power Apps, Power Automate, PowerBI och Power Virtual Agent.

Plattformen består av hundratals komponenter som vi lika lego kan använda för att lösa de behov våra kunder har. Till skillnad från traditional utveckling går arbetet oftast väldigt snabbt och blir på samma gång ortroligt kostnadseffektivt.

Power Apps

Med Power App kan vi bygga appar som kan användas både på mobiler, surfplattor eller datorer. Appen kan användas för att visa information från en annan källa eller för att samla in data. Ett vanligt användningsområde kan vara en app som användarna enkelt kommer åt för att samla in eller registrera information ute på fältet eller kanske en app för att samla in ledighet eller sjukanmälan.

Power Automate

Med Power Automate kan vi automatisera arbetsflöden. det kan handla om att skicka aviseringar om något förutbestämt händer, synka information eller hämta data från olika källor. Med Power Automate kan vi bygga bort manuella uppgifter och skapa underlag som tidigare vore väldigt tidsödande.

PowerBI

Microsoft PowerBI är Microsofts analysverktyg. Verktyget analyserar och visualiserar din data och ger dig ett anpassat underlag som visar din verksamhet i realtid. Vi kan hämta in data från olika datakällor, allt från Excel till SQL databaser eller annan data som kanske ligger i ert affärssystem. det är enkelt att skapa rapporter vilket gör att du enkelt kan vara kreativ när vi vänder och vrider på den information som finns.

Power Virtual Agent

Virtual Agent är det en av de senare tillskotten till Power Platform. Här kan man skapa chattrobotar som med hjälp av AI kan ge svar på allt från enklare frågor till  problem som ofta kräver komplexa konversationer.

Dina Mål. Förverkligade.

För att hitta lösningar till affärsprocesser, analys av data eller integration mellan system så blir Power Platform ett viktigt verktyg i vårt arbete. Vårt erbjudande kring lösningarna är kopplade till våra kunders affärsmål och ett verktyg som ofta används tillsammans med våra tjänster under IT som tjänst.