Midpoint har blivit Microsoft Cloud Solution Provider – Tier 1

Vi frågade Microsoft om även de anser att vi levererar arbetsro. De granskade vårt arbetssätt och gav oss ett kvitto genom att tilldela oss CSP

Tier 1. – Men vad betyder det för dig som kund till Midpoint?

 

 

 

 

Visste du att Midpoint var lanseringspartner av Office365 tillsammans med Microsoft?
Sedan lanseringen har vi utvecklat och förfinat våra processer och verktyg för att hantera leveranser och service av Office365. Genom målmetvetet arbete, tillsammans med Microsoft har vi uppnått nivån Cloud Solution Provider Tier 1, vilket innebär en direktkoppling gentemot Microsoft.

Detta betyder att Microsoft har godkänt att Midpoint nu kan rådgöra, licensiera, leverera och upprätta Office365-portaler, att vi kan ge bra service på svenska och ta hand om faktureringen.

Vår direktuppkoppling till Microsoft gör att vi kan leverera hela produktfloran från CSP Tier 1-programmet. Just nu består katalogen av ~93st molnartiklar, utan några leveranstider alls.

 

Det finns mera fördelar som inte är lika lätta att se, men om du t.ex. har en terminalserver för ett ekonomi- eller affärssystem så gäller din Office365 E3-licens även på servern, under förutsättning att det är en CSP Tier 1 -leverantör som du har samarbete med. Detta är en utökning av licensrättighet Microsoft presenterat i början av mars 2016.

Snabbt lär vi oss att, vill man vara först med att åtnjuta mera fördelar från Microsofts molntjänster, skall man ha kontakt med en Microsoft Cloud Solution Provider Nivå 1 = Midpoint.

För din del betyder det en enklare och snabbare kontakt med Microsoft-programvarorna. Ett samtal till Midpoint sammanfattar både beställningar, leveranser, utveckling, service och fakturafrågor.

 

DINA MÅL. FÖRVERKLIGADE.
Tillsammans tar vi bort hindren mellan dina idéer och affärsresultat

 

Vill du veta mer? Klicka här för att kontakta oss.