Säkerhet i e-posten – Avancerat skydd via spamfilter och antivirus.

Mejl med skadlig kod, försök till lurendrejeri och mejl med virus i bifogade filer och länkar. Förslagenheten är stor och antalen och varianter bara ökar.

Vi behöver ha flera skydd runt oss, som hindrar att skräp som kommer via e-post. Vi behöver system som rensar undan och hjälper oss i vardagen utan att belasta oss med mera arbete.

 

 

 

 

 

 

Banditer hittar ständigt på nya sätt att lura oss och vi måste ha ett effektivt skydd mot störningar i vardagen. Vi måste ha arbetsro.

Den 1:a barriären är spamfiltren. Där rensas skräppost bort, man letar efter uppenbara lurendrejerier och bifogade virus. Man kan koppla på kontroll av länkar så att man hindras att via en länk installera t.ex. ett kryptovirus.

Den 2:a barriären ligger i antivirusprogramvarorna. Bifogade filer och PowerPoint-, bilder eller Excelfiler provkörs i en avskild bubbla i datorns minne och avslöjas då vara ett virus eller en riktig fil.

Den 3:e barriären är inget dataprogram. Det är interna rutiner hos Er kunder. Att man inte luras till att VD vill betala ut stora summor med hast utan att man pratar med varandra och stämmer av med kvittens/attest.

 

Till sist kan det alltid hända något. Man kan aldrig lova eller garantera 100% säkerhet. Då kommer en fungerande backup in i spelet.

 

DINA MÅL. FÖRVERKLIGADE.
Tillsammans tar vi bort hindren mellan dina idéer och affärsresultat

 

Vill du veta mer? Klicka här för att kontakta oss.