Infogram och Midpoint

Infogram och Midpoint har de senaste åren haft ett ökat samarbete, som nu alltså lett fram till ett samgående, där Midpoint AB blir nya ägare till Infogram System AB.

 

Att vara verksam i vår bransch ställer hela tiden mycket höga krav på bred kompetens, hög tillgänglighet och att hela tiden vara informerad om alla de nyheter tekniken erbjuder. För att på bästa sätt kunna svara upp mot era, våra kunders, krav och önskemål och att leverera lösningar och support på högsta nivå, tar nu Infogram nästa steg. Tillsammans med våra nya ägare Midpoint, och deras breda och djupa kompetens, är vi helt övertygade om att vi fortsättningsvis kommer att kunna leverera de allra bästa lösningarna, väl anpassade till era verksamheter.

 

Med Midpoint kommer vi att fortsätta leverera samma lösningar och goda service som ni är vana vid, men även kunna erbjuda nya anpassade tjänster som är till nytta för era verksamheter.  Tack vare den större organisationen kan vi nu också göra det med ännu bättre tillgänglighet.

 

Hälsningar  Janne och Hans-Erik!